به گزارش خبرنگار مهر، سیدرضا مرتضوی پیش از ظهر دوشنبه در بازدید سرزده از اداره گذرنامه استان اصفهان اظهار داشت: فرآیندی که مجموعه فراجای استان در حوزه گذرنامه پیش بینی کردند تا با راهاندازی یک موکب اربعین و تجمیع خدمات مختلف در حوزه صدور، تمدید، پست، رصد و رفع بعضی از مغایرتها ارائه نمایند در حال تکمیل و این مهم نسبت به سال گذشته مشهود است.
وی ادامه داد: به دلیل حجم جمعیت و درخواست صدور گذرنامه از ۲۹ مردادماه دو دستگاه چاپگر گذرنامه به این مجموعه اضافه شده و بعد از استقرار این ۲ دستگاه طی دو یا سه روز گذرنامه متقاضی ثبت و صادر میشود.
استاندار اصفهان ادامه داد: فرآیند تمدید نیز ظرف ۲ الی سه دقیقه با الصاق برچسب تمدید انجام میشود.
وی خاطرنشان کرد: در جریان این بازدید طبق گفتگو با مردم دریافتم بسیاری از مشکلات برای متقاضیانی است که قبل از ۲۹ مردادماه برای صدور گذرنامه به مجموعه مراجعه کردند و پروندههای آنها به صورت سیستمی به تهران ارسال شده و با توجه به تعدد درخواستها و بعضاً مغایرتهای سیستمی، فرایند زمانبر و متقاضی دچار مشکل شده است.
مرتضوی بیان کرد: تفویض اختیار به استان، تجربه خوب امسال است که اگر در سالهای آینده نیز در محدوده زمانی مورد نیاز همین امر تکرار شود شاهد سرعت در صدور و تمدید گذرنامه و رضایت بیشتر مردم خواهیم بود.
وی گفت: در جریان این بازدید با رئیس ستاد اربعین کشور نیز تلفنی گفتگو کردم، در این گفتگو درخواست شد میان مجموعه انتظامی و پست شرایط مناسبتری فراهم شود تا تعاملات برای صدور، انتقال و توزیع گذرنامه به نحو مناسبی شکل بگیرد.
تراز منفی هزینهها و عدم صرفه اقتصادی دلیل اصلی کمبود اتوبوس است
استاندار اصفهان همچنین در بازدید از پایانه کاوه در جریان اعزام زائرین اربعین و مسافران استان قرار گرفت و گفت: شرایط حملونقل زوار اربعین با تلاشهای انجام شده توسط متولیان این حوزه نسبت به گذشته مطلوبتر شده است.
وی افزود: انتقاداتی که مردم در پایانه مطرح کردند درخصوص نحوه اطلاع رسانی در مورد زمان گشایش بلیت فروشی و به روز شدن سامانه است.
مرتضوی اظهار کرد: کسانی که قصد سفر دارند روز قبل به پایانه مراجعه کنند و اگر نتوانستند بلیت دریافت کنند به دفتری که توسط اداره کل راهداری در پایانه مستقر شده مراجعه نمایند.
وی درخصوص کمبود اتوبوس در ایام گذشته نیز گفت: از ابتدای سال به دلیل نحوه قیمتگذاری که در بخش بلیت اتوبوس اتفاق افتاد و با در نظر گرفتن میزان هزینهای که رانندگان، شرکتها و خدمات دهندگان حملونقل متحمل میشوند انتقادهایی از تراز منفی قیمتگذاری مطرح شد که ضرورت اصلاح بهای بلیت را تأکید مینمود.
استاندار اصفهان عنوان کرد: در این راستا چند جلسه در استان با حضور مدیران و متولیان شرکتها، انجمنها و کانونهای حملونقل داشتیم همچنین مستمراً ساماندهی این حوزه را از ستاد تنظیم بازار کشور طی مکاتبات و پیگیریهای متعددی خواستار شدیم.
مرتضوی خاطرنشان کرد: آخرین پیگیری به ساعات گذشته برمیگردد و عصر روز گذشته با معاون اول رئیس جمهور مسئله را مطرح و پیگیری کردیم.
وی افزود: در این راستا مقرر شده براساس پیشنهاد استانها جلسهای در سطح ملی تشکیل و امور ساماندهی شود.
عرضه ۱۲ درصد ارز اربعین کشور در استان اصفهان
وی همچنین در بازدید از مرکز ارائه ارز اربعین بانک ملی مرکزی استان گفت: ۱۲۰ شعبه پست بانک، ۲۰ شعبه بانک ملی و شعب متعدد بانکهای تجارت، سپه و صادرات در سطح استان ارائه ارز به زائران اربعین حسینی را انجام میدهند.
استاندار اصفهان افزود: نخستین اثر حضور گسترده و فعال شبکه بانکی برای تأمین ارز اربعین در کاهش اختلاف قیمت دینار در بازار با بانک است که میتواند ثبات خرید ارز را برای مردم به همراه داشته باشد.
مرتضوی خاطرنشان کرد: ۱۲ درصد ارز ارائه شده به زائرین اربعین در سطح کشور در استان اصفهان اتفاق افتاده که نشان از فعالیت و پرکاری شبکه بانکی استان دارد.
نظر شما